ZAKAJ IZBRATI NAS

Naše podjetje ima v Sloveniji in tujini izvedenih več kot 150 instalacij LED zaslonov. Nekaj zaslonov smo postavili tudi v tujini (Združene države Amerike, Kolumbija, Peru, Hrvaška). Fotografije dosedanjih uspešno izpeljanih projektov si lahko ogledate na podstrani REFERENCE.

Naša prednost je v tem, da so zasloni najvišje kakovosti in predstavljajo najboljšo razmerje med kakovostjo in ceno.
Naši LED zasloni imajo priložene ustrezne certifikate, ki so potrebni za instalacije v Europi, Ameriki in po potrebi tudi drugod po svetu. Proizvajalec ima opravljen in pridobljen tudi certifikat ISO9001 in ROHS.

DOBAVA VELIKEGA LED ZASLONA NA KLJUČ

V našem podjetju vam lahko izdelamo tudi ponudbo za postavitev in nakup LED zaslona na ključ.

Kaj to pomeni?

To pomeni, da vam praktično celotni projekt od načrta, izdelave izračuna statike, izdelavo podkonstrukcije , konstrukcije , instalacije in montaže naredimo v našem podjetju. Vaša naloga je samo , da sami izberete ustrezen zaslon , ostale zadeve pa pripravimo mi.
Prodajne cene naših zaslonov na ključ so zaradi dolgoročnega sodelovanja z zunanjimi partnerji najbolj konkurenčne na trgu. Dobavni roki pa krajši od 80 dni. V primeru letalskega transporta pa lahko celo krajši od 40 dni.

Na zastavljena vprašanja vam bomo odgovorili, če pokličete na telefon 031-60-88-33 ali nam pošljete zahtevek za informativno ponudbo na naslov : tomaz.vengar@videosistemi.si